+36 30/208-8777
+ 36 79 / 889 888

Rólunk

Üdvözöljük az ABLAK FAKTOR oldalán!

Cégünk tulajdonosai 25 évvel ezelőtt családi vállalkozásként indították el tevékenységüket. A sikeresen működő vállalkozás, évről évre bővülő áru- és szolgáltatás-kínálattal folytatta tevékenységét. A tulajdonosok párhuzamosan egy újabb vállalkozást indítottak el, melynek kínálata kiegészült a nyílászáró szegmenssel. Ezen több mint két évtized tapasztalatával igyekszünk teljes körű szolgáltatást nyújtani Önöknek.
 
Nyílászárók széles választékával várjuk vásárlóinkat, hogy szebbé, igényesebbé, energiatakarékosabbá tehessék otthonukat. Az egyszerű, standard minőségtől az egészen magas színvonalú, exkluzív termékekig terjed kínálatunk. A szabvány mérettől az egyedi méretekig és egyedi formákig mindent megvalósítunk! Nálunk vásárolt nyílászáróit igény szerint házhoz szállítjuk és szakszerűen beépítjük. A vásárlást megelőzően elvégzett ingyenes helyszíni  felmérés után készítjük el a személyre szabott árajánlatot.
 
Folyamatosan bővülő árukínálatunkban megtalálhatók a műanyag, fa és fém nyílászárók, üvegajtók, de  ezen kívül árusítunk burkolólapokat, csempéket, padlólapokat, szanitereket, kádakat, zuhanykabinokat, csaptelepeket, fürdőszobabútorokat, ragasztás technikai termékeket is.
 
Bízunk abban, hogy nálunk Ön is megtalálja mindazt, ami leginkább megfelel igényeinek.
 

Vissza
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!