+36 30/208-8777
+ 36 79 / 889 888
Műanyag ablakok
Vissza

VEKA Műanyag 2 szárnyas bukó-nyíló ablak, Kód:3

VEKA Műanyag 2 szárnyas bukó-nyíló ablak, Kód:3

120x120
Árajánlat alapján!
150x150
Árajánlat alapján!
160x140
Árajánlat alapján!
180x150
Árajánlat alapján!
Egyedi méret
Árajánlat alapján!
Rendelésfelvétel: +36 30/208-8777

Termékleírás

Német "A" kategóriás VEKA ablakaink méltán viselik a csúcskategóriás termék védjegyét.
A magas minőségnek köszönhetően nem jelentkeznek azok a problémák, amelyek sok más műanyag ablaknál gyakran tapasztalhatóak. Ilyen problémák például a rendszeres utólagos beállítások és az eldeformálódott szárnyak okozta bosszúságok. Az említett problémákat a helytelen beépítésen túl a gyenge ablakprofil, valamint a profilon belüli gyenge acélmerevítések okozzák.

A 40 éves gyártói tapasztalattal kifejlesztett "A" kategóriás ablakaink alapanyaga 100%-os tisztaságú PVC, melynek külső falvastagsága 3 mm! A kiváló alapanyagnak köszönhetően az ablakszerkezet jól ellenáll a használat során jelentkező mechanikai tényezőknek, az UV sugárzásnak és a különféle környezeti hatásoknak, így az hosszú idő alatt sem színeződik el.

Ablakaink statikai stabilitását az "A" minősítésnek megfelelő profilon belüli, 2 mm-es erős gyári acélok és sarokmerevítések garantálják! A VEKA ablakszerkezet edzett acéljai gondoskodnak arról, hogy az ablak a külső és a belső hőmérséklet ingadozása okozta profilcsavarodásoknak és torzulásoknak ellenálljon! Stabil szerkezetének köszönhetően tartósan megőrzi kiváló hőszigetelési tulajdonságát. A biztonságos, akadásmentes nyitódást és záródást a német, intelligens ROTO vasalatok biztosítják. A minőségi szerkezetnek köszönhetően az ablak hosszútávon megtartja jó nyitási-zárási és hőszigetelési tulajdonságait!

Szerkezeteink minden esetben argongáz feltöltésű és Low-E réteggel ellátott üveggel készülnek. Ablakaink választhatóak 2 vagy 3 rétegű üvegezéssel valamint számos üvegtípussal, mint pl. bronz, reflexiós, csincsilla, savmaratott, és különféle biztonsági üvegezési rendszerekkel, valamint sok egyéb üvegtípussal is. Ablakaink üvegeinek hőszigetelést mutató (hőátbocsátási) tényezője a 2 rétegű üvegezés esetén : 1.0 W/m2K . A 3 rétegű üvegezés esetén akár Ug = 0.35-ig csökkenthető ablakaink hőátbocsátási tényezője! 


A szabvány méreteken túl lehetőség van boltíves, kör alakú vagy egyedi méretű és  formavilágú ablakok valamint erkélyajtók elkészítésére is! Ablakprofiljaink készülhetnek fehér, egy vagy két oldalon színes fahatású kivitelben, továbbá RAL színekben is. Az alap színválaszték a termékkép alatt megtekinthető.


Minőségi ablakaink kiváló statikai és hőszigetelési tulajdonságaikkal a legmagasabb építőipari követelményeknek is megfelelnek!

Jellemzők

  • SzerkezetVEKA "A" kategóriás csúcsminőségű profilszerkezet, 3 mm-es külső falvastagsággal.
  • AcélmerevítésKiváló erősségű, 2 mm-es stabil acél
  • MéretSzabvány és egyedi méretben is választható!
  • SzínFehér, egy vagy két oldalon színes fahatású kivitelben, továbbá RAL színekben is. Az alap színválaszték a termékkép alatt megtekinthető.
  • NyílásirányEgyedileg választható
  • VasalatNémet, intelligens ROTO NT vasalat
  • Üvegezés2 vagy 3 rétegű, argongázzal feltöltött és Low-E réteggel ellátott üveg. Hőátbocsátási tényezője 1,0 W/m2K . 3 rétegű üvegezés esetén akár Ug = 0.35-ig csökkenthető a hőátbocsátási tényező!
  • GumitömítésFehér szerkezeteknél szürke, színes szerkezeteknél szürke, fekete, vagy karamell
  • CimkeválasztóRendkívül kedvező ár
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!