+36 30/208-8777
+ 36 79 / 889 888
Beltéri fa ajtók
Vissza

Fa beltéri ajtó, Kód:10

Fa beltéri ajtó, Kód:10

75x210
Árajánlat alapján!
90x210
Árajánlat alapján!
100x210
Árajánlat alapján!
Egyedi méret
Árajánlat alapján!
Rendelésfelvétel: +36 30/208-8777

Termékleírás

Fa beltéri ajtóink előnye,hogy természetes alapanyagokból készülnek, valamint szabvány és egyedi méretekben is választhatók. Széles kínálatunk szinte a teljes stílusirányzatot felöleli a klasszikustól egészen a modern kivitelig. Kínálatunkban így megtalálhatóak az egyenes vonalú hagyományos formák, az íves és különböző alakos szerkezetű ajtók, valamint a kétszárnyú, szerkezetek egyaránt. Vállaljuk mind szabvány, mind a bonyolultabb egyedi formájú és méretű beltéri fa ajtók kivitelezését, beépítését is.

Beltéri fa ajtóink választhatók hossztoldott, táblásított luc- vagy borovi fenyő alapanyagból,melyek modern gépsorokon a legújabb gyártástechnológiával és sok éves gyártási tapasztalattal készülnek. A hossztoldásos táblásító eljárás kiküszöböli a fa ajtók korábbi problémáját, az elvetemedést és a különböző fa-hibákból eredő esztétikai gondokat. A hossztoldott kivitelen felülül beltéri ajtóink választhatóak egész szálas kivitelben is, melyek az ajtót a maga természetes, klasszikus szépségében jeleníti meg.

Natúr vagy számos felületkezelt kivitelben is választható. Az alap színválaszték a termékkép alatt megtekinthető. Szakszerű felületkezeléssel, a későbbiekben pedig megfelelő felületápoló szerek használatával tartósan megőrizhető a fa nyílászárók szépsége és hosszú élettartama.

Jellemzők

  • SzerkezetHossztoldott, táblásított lucfenyő. Igény szerint hossztoldott vagy egész szálas Borovi fenyőből!
  • MéretSzabvány és egyedi méretben is választható!
  • SzínNatúr vagy felületkezelt változatban. A színválaszték a termékkép alatt megtekinthető
  • NyílásirányEgyedileg választható
  • Vasalat3 db 14 mm-es becsavaróspánt
  • ÜvegezésTele fabetétes, félig üvegezhető vagy mélyen üveges kivitelben isgezhetõ vagy mélyen üveges kivitelben is. Igény szerint normál vagy egyedi
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!