+36 30/208-8777
+ 36 79 / 889 888
Fa bejárati ajtók
Vissza

Fa bejárati ajtó 5 pontos zárral, Kód:99

Fa bejárati ajtó 5 pontos zárral, Kód:99

Rendelésfelvétel: +36 30/208-8777

Termékleírás

Az ár víztiszta, 2 rétegű, hőszigetelt alapüvegezéssel értendő!

Emellett számos üvegtípus elérhető, mint a hagyományos katedrál üvegek, a modern savmart, illetve a legkülönlegesebb díszüvegezések is!

Fa bejárati ajtóink előnye a kiváló hőszigetelő képességen túl, hogy természetes alapanyagból készülnek, továbbá szabvány és egyedi méretekben is gyárthatók. Széles kínálatunk szinte a teljes stílusirányzatot felöleli a rusztikustól a klasszikuson át,  egészen a modern kivitelig. Kínálatunkban így megtalálhatóak az egyenes vonalú hagyományos formák, az íves és különböző alakos szerkezetű ajtók, valamint kétszárnyú, felül és oldalvilágítós szerkezetek egyaránt. Vállaljuk mind szabvány, mind a bonyolultabb egyedi formájú bejárati ajtók kivitelezését, beépítését is. 

Az ajtók többféle szerkezetvastagságban érhetőek el: 78 mm, 92 mm-es profil is megtalálható kínálatunkban! A szélesebb profil nagyobb stabilitása, masszívabb kialakítása mellett jobb hőszigetelési képességgel is rendelkezik, mely fontos tényező az egyre növekvő hangsúllyal bíró energiamegtakarítás szempontjából. További lehetőség a hőszigetelés (emellett hangszigetelés) fokozására a 3 rétegű üvegezés, mely kérhető már a 78 mm-es profil esetén is, a 92 mm-es szerkezet pedig minden esetben tartalmazza. Bejárati ajtók esetén fokozottan lényeges a biztonság szempontja, ehhez kapcsolódóan biztonsági üveggel is elérhetőek termékeink. Az ajtó alapesetben 5 pontos biztonsági zárral van szerelve, de lehetőség van még biztonságosabb dupla csapos, dupla cilinderzáras szerkezetre is. A zárbetét védelme érdekében elérhető fúrásmentes, törésvédett zárkialakítás is.


A fa nyílászárók, annak érdekében, hogy hosszú éveken át megtartsák kiváló minőségüket, különösen érzékenyek arra, hogy minőségi faanyagból és megfelelő gyártási technológiával készüljenek. Fa ajtóink sok éves gyártói tapasztalattal, minőségi alapanyagok felhasználásával, modern gépsorokon készülnek. A gyártás hossztoldott, rétegragasztott, illetve toldásmentes faanyagokból történik, mely lehet borovi fenyő, igény szerint tölgy vagy más nemesfa alapanyag. A hossztoldásos, táblásító eljárás kiküszöböli a fa ajtók korábbi problémáját az elvetemedést és a különböző fa hibákból eredő esztétikai gondokat. Toldásmentes kialakítással érhető el a legszebb, legigényesebb kivitel, mivel nem látszódnak a hossztoldásból adódó tónusbeli különbségek.

 

Fa bejárati ajtóink prémium kategóriás kivitelben készülnek!

A prémium kivitelről néhány gondolat:

- a prémium termékek kivétel nélkül magasabb minőségi ellenőrzésen esnek át

- magasabb minőségi követelményeknek kell, hogy megfeleljen, ellentétben a standard kategóriával

- a prémium termékek a legmodernebb és legprecízebb gyártósoron készülnek

- a prémium kivitelnél nincsenek anyaghibák, az illesztések, ragasztások, tömítések nagyon pontosak

esztétikusabb és mindenek előtt tartósabb felületkezelést kapnak!

- a gyártási határidő rövidebb, mint a standard termékeké, köszönhetően a professzionális technikának

- a szilikon tömítések a prémium termékeknél a lehető legjobb minőségű alapanyagból, valamint minőségi módon, esztétikusan kerülnek a helyükre.  

Tehát egy gyönyörű kivitelű,  felső kategóriás termékről van szó.


Fa nyílászáróink natúr vagy felületkezelt (színes) kivitelben is választhatóak. Elérhető a RAL színskála bármely eleme, illetve a Milesi festékprogram teljes színkínálata is! Az alapszínválaszték a termékkép alatt megtekinthető. Szakszerű felületkezeléssel, a későbbiekben pedig megfelelő felületápoló szerek használatával tartósan megőrizhető a fa nyílászárók szépsége és hosszú élettartama.


A modern gyártási technológiának és a jó alapanyagoknak köszönhetően a bejárati ajtók vetemedése kizárható, nyitási-zárási funkciójuk, kiváló hőszigetelési tulajdonságuk így hosszú időn át hibátlan marad!

 

 

Jellemzők

  • SzerkezetHossztoldott, rétegragasztott, illetve toldásmentes borovi fenyő. Igény szerint választható tölgyből vagy más nemes faalapanyagból. 68, 78, 88 illetve 90 mm-es profilvastagság is elérhető!
  • MéretSzabvány és egyedi méretben választható, akár 2 szárnyas és aszimmetrikus kivitelben is. Igény szerint az ajtó fölé vagy mellé helyezett FIX vagy NYÍLÓ felül-, illetve oldalvilágítóval is egybeépíthető!
  • SzínNatúr vagy felületkezelt változatban. A színválaszték a termékkép alatt megtekinthető. Elérhető RAL színekben, valamint a Milesi festékprogram teljes színkínálatában!
  • NyílásirányEgyedileg választható
  • Vasalat3D-s állítási lehetőséggel
  • ÜvegezésSzámos üvegezési lehetőséggel, vagy üvegnélküli telebetétes változatban
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!