+36 30/208-8777
+ 36 79 / 889 888
Fa ablakok
Vissza

Fa ablak / osztott ablak, Kód:31

Fa ablak / osztott ablak, Kód:31

Rendelésfelvétel: +36 30/208-8777

Termékleírás

Napjainkban újra teret hódit a fa nyílászáró, megrendelőink közül egyre többen választják otthonukba ismét a fa ajtókat, fa ablakokat. A klasszikus megjelenés mellett a rusztikus, vagy műemlék jellegű, sőt a modern formavilág esetén is tökéletes választás lehet egy fa ablak. Termékeink gyártása éppen ezért több stílusirányzatnak megfelelően történik. Ez a több évezredes múlttal rendelkező alapanyag magában hordozza az egyediséget, gondoljuk csak a fa mintázatára, hisz nem létezik két egyforma belőle. Ilyen tulajdonságai miatt is sokkal komfortosabb, természet közelibb környezetet teremthet, mint műanyag társai. Ugyanakkor a minimal stílushoz abszolút illeszkedő lehet egy fa ablak is, melyet olyan homogén, a fa mintázatait elrejtő festéssel tudunk ellátni, ami letisztult, egyenletes felületet hoz létre.

 

Fa ablakaink többféle anyagból készülnek, ezek közül legnépszerűbb a hossztoldott, rétegragasztott, illetve toldásmentes borovi fenyő, hazánkban ez a legelterjedtebb fa nyílászáró alapanyag. Igény szerint választható tölgyből vagy más nemes faalapanyagból is. Az új, modern gyártási technológiának köszönhetően fa nyílászáróink hosszú időn át megőrzik kiváló funkciójukat és esztétikus megjelenésüket.

 

A kínálatunkban megtalálható fa ablakok többféle szerkezetvastagságban kerülnek legyártásra: 68 mm78 mm, illetve 88 mm-es profil is elérhető! A szélesebb profil nagyobb stabilitása, masszívabb kialakítása mellett jobb hőszigetelési képességgel is rendelkezik, mely fontos tényező az egyre növekvő hangsúllyal bíró energiamegtakarítás szempontjából. További lehetőség a hőszigetelés (emellett hangszigetelés) fokozására a 3 rétegű üvegezés, melyet a 78 és 88 mm-es szerkezet már tartalmaz.


Számos üvegezéssel rendelhetőek fa ablakaink, többféle hőszigetelési értéknek, hangszigetelési tulajdonságnak és biztonsági tényezőnek megfelelően.


        Üvegezések speciális bevonattal és nemesgáztöltéssel ellátva:

 

-          68 mm-es profil esetén 2 rétegű üveg: 4-16-4 Low-e + argongáz= 1.0 W/m2K

-          78 mm-es profil esetén 3 rétegű üveg: 4-12-4-12-4 Low-e + argongáz = 0.75 W/m2K

-          88 mm-es profil esetén 3 rétegű üveg: 4-18-4-18-4 Low-e + argongáz = 0.6 W/m2K

 

A szerkezetek hőátbocsátási értékét melegperem alkalmazásával tovább tudjuk csökkenteni.

 

 Fa nyílászáróink kérhetők natúr vagy felületkezelt változatban is. Felületkezelésük vízbázisú lazúrozással történik, mely 3 rétegben kerül felhordásra (színes pác, színtelen töltőalapozás, színes fedőlazúr). Elérhető RAL színekben, valamint a Milesi festékprogram teljes színkínálatában, mely akár oldalanként eltérő színnel is megvalósítható!

 

Fa ablakainkat különféle szárnyosztásokkal még egyedibbé tehetjük. Választható valódi osztás, üvegközti osztás, vagy üvegre ragasztott duplex (álosztó) is különböző méretekben.  Méret és formakialakítás tekintetében is egyedi kivitelezési lehetőségekkel szolgálunk, pl.: belső íves, külső íves, kör vagy bármely alakos szerkezetről legyen szó.

 

Számos kiegészítővel kérhető bármely fa ablak: redőny, spaletta, zsalugáter (fix vagy mozgatható lamellás), zsaluzia, szúnyogháló, párkány.

 

Egy fa nyílászáró hosszú távú befektetés, ezért szépségének megőrzéséhez mindenképpen érdemes felületét erre a célra fejlesztett szerekkel ápolni, így egy kis odafigyeléssel időtállóságuk egyedülálló lehet, több generáción át szolgálhatják használóikat!

 

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!